Hallo Marsum!

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare boekhouder bij jou in in de buurt? Iemand die weet wat er landelijk en in de regio speelt? En die met jou mee kan denken om  de juiste keuzes te maken op het gebied van je financiën?

Er is nu een boekhouder bij jou in de buurt. Ik ben gevestigd aan de Uniastrjitte 7 te Marsum en je kan bij mij terecht voor:

Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers

Een eenmalige aangifte inkomstenbelasting omdat jullie een huis hebben gekocht of wellicht elkaar zijn gegaan.

Hulp bij de start van je onderneming: ik help je mee om van je mooie bedrijfsplan een succesvolle onderneming te maken. Informeer naar het coachingstraject startende ondernemers

Vragen over uitkomen met je inkomen: ik kan je tips en advies geven waardoor je aan het eind van de maand wel geld over houdt.

Meer weten of een afspraak maken

Stuur me een whatsapp bericht 06-30133483 of vul het contact formulier in.

Bellen kan ook, ik ben welke werkdag onder kantooruren bereikbaar op 058-2131872

Over mij

Ik ben boekhouder Els Stellema (1970) en heb jaren een kantoor in Leeuwarden gehad waar ik met veel plezier particulieren en ondernemers begeleidde met hun vragen over financiën. Zomer 2023 is het kantoor verhuisd naar het mooie Marsum. En ik hoop hier weer met net zoveel plezier jullie als boekhouder bij te staan met jullie vragen over financiën.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons vrijblijvend een berichtje!