Wat kan Amellets voor jou betekenen?

Boekhouden en adviseren

Als zzp’er maar ook als particulier krijg je hoe dan ook te maken met de Belastingdienst. Als zelfstandig ondernemer zijn er daarnaast nog andere administratieve zaken waar je je mee bezig moet houden. Niet iedereen is daar handig in, niet iedereen vindt het leuk om te doen. Wil je hulp bij het doen van belastingaangifte, je boekhouding of het aanvragen van toeslagen? Dan kan Amellets je helpen. Zoek je een goed en ervaren administratiekantoor in de regio Leeuwarden? Neem dan zeker contact met mij op.

Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers

Een eenmalige aangifte inkomstenbelasting omdat jullie een huis hebben gekocht of wellicht elkaar zijn gegaan.

Hulp bij de start van je onderneming: ik help je mee om van je mooie bedrijfsplan een succesvolle onderneming te maken. Informeer naar het coachingstraject startende ondernemers

Vragen over uitkomen met je inkomen: ik kan je tips en advies geven waardoor je aan het eind van de maand wel geld over houdt.

Meer weten of een afspraak maken

Stuur me een whatsapp bericht 06-30133483 of vul het contact formulier in.

Bellen kan ook, ik ben welke werkdag onder kantooruren bereikbaar op 058-2131872

Neem contact op

Heb je hulp nodig met je boekhouding, administratie of het doen van aangiften? Neem dan contact op met Amellets voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons vrijblijvend een berichtje!