Wat kan Amellets voor jou betekenen?

Boekhouden en adviseren

Als zzp’er maar ook als particulier krijg je hoe dan ook te maken met de Belastingdienst. Als zelfstandig ondernemer zijn er daarnaast nog andere administratieve zaken waar je je mee bezig moet houden. Niet iedereen is daar handig in, niet iedereen vindt het leuk om te doen. Wil je hulp bij het doen van belastingaangifte, je boekhouding of het aanvragen van toeslagen? Dan kan Amellets je helpen. Zoek je een goed en ervaren administratiekantoor in de regio Leeuwarden? Neem dan zeker contact met mij op.

Waar moet je op letten als je start als zzp’er?

Als je start als zzp’er moet je een paar dingen helder voor ogen hebben

  • Welke diensten/producten ga je aanbieden?
  • Heb je een bedrijfsruimte nodig of ga je vanuit huis werken?
  • Is er bedrijfskrediet nodig?
  • Wat wordt je tarief?
  • Heb je een vergunning nodig?

Samen zorgen we voor een goede start

Als je alles goed op orde hebt voordat je start als ondernemer is de kans dat je bedrijf een succes wordt een stuk groter. Samen bereiden we de inschrijving bij de Kamer van Koophandel voor. We bekijken wat er met de Belastingdienst wordt geregeld. Zij krijgen van de KvK een seintje dat je een bedrijf bent gestart en zullen contact met je opnemen om je te informeren over het doen van aangifte voor de omzetbelasting en eventuele andere aangiftes indien van toepassing.

Neem contact op

Heb je hulp nodig met je boekhouding, administratie of het doen van aangiften? Neem dan contact op met Amellets voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons vrijblijvend een berichtje!