Diensten voor particulieren

Ondersteunen voor een gerust gevoel

In Nederland doet (bijna) iedereen aangifte voor de inkomstenbelasting. Veel mensen zien hier als een berg tegenop. Als je het niet ziet zitten om zelf aangifte inkomstenbelasting te doen of als je denkt dat je mogelijkheden om belasting terug te krijgen laat liggen dan wordt het tijd om een goed en ervaren administratiekantoor in Leeuwarden in te schakelen om je hierbij te ondersteunen.

Waar moet je op letten als je start als zzp’er?

Als je start als zzp’er moet je een paar dingen helder voor ogen hebben

  • Welke diensten/producten ga je aanbieden?
  • Heb je een bedrijfsruimte nodig of ga je vanuit huis werken?
  • Is er bedrijfskrediet nodig?
  • Wat wordt je tarief?
  • Heb je een vergunning nodig?

Samen zorgen we voor een goede start

Als je alles goed op orde hebt voordat je start als ondernemer is de kans dat je bedrijf een succes wordt een stuk groter. Samen bereiden we de inschrijving bij de Kamer van Koophandel voor. We bekijken wat er met de Belastingdienst wordt geregeld. Zij krijgen van de KvK een seintje dat je een bedrijf bent gestart en zullen contact met je opnemen om je te informeren over het doen van aangifte voor de omzetbelasting en eventuele andere aangiftes indien van toepassing.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Wil jij hulp bij het doen van je aangiften of het aanvragen of wijzigen van toeslagen? Neem dan contact op met Amellets. Een ervaren en betrouwbaar administratiekantoor in Leeuwarden. Contact over je belastingzaken kan op verschillende manieren. We kunnen telefonisch of via Skype overleggen of je komt langs op kantoor. Uiteraard is je privacy volledig gewaarborgd en kun je al je vragen met betrekking tot belastingzaken en financiën voorleggen. Samen met jou zoeken we naar een oplossing als er en probleem is. Je kunt direct contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons vrijblijvend een berichtje!