Starten als zelfstandig ondernemer

Helpen bij een goede start

Starten als zelfstandig ondernemer is een grote stap. Misschien maak je je zorgen of je het wel gaat redden, of het financieel wel haalbaar is. En heb je alles wel goed geregeld? Amellets kan je helpen om alles goed op en rijtje te zetten als je start met je eigen bedrijf.

Waar moet je op letten als je start als zzp’er?

Als je start als zzp’er moet je een paar dingen helder voor ogen hebben

  • Welke diensten/producten ga je aanbieden?
  • Heb je een bedrijfsruimte nodig of ga je vanuit huis werken?
  • Is er bedrijfskrediet nodig?
  • Wat wordt je tarief?
  • Heb je een vergunning nodig?

Samen zorgen we voor een goede start

Als je alles goed op orde hebt voordat je start als ondernemer is de kans dat je bedrijf een succes wordt een stuk groter. Samen bereiden we de inschrijving bij de Kamer van Koophandel voor. We bekijken wat er met de Belastingdienst wordt geregeld. Zij krijgen van de KvK een seintje dat je een bedrijf bent gestart en zullen contact met je opnemen om je te informeren over het doen van aangifte voor de omzetbelasting en eventuele andere aangiftes indien van toepassing.

Wat kan ik voor jou als startende ondernemer betekenen?

Zoek je een ervaren administratiekantoor voor je boekhouding en andere administratieve ondersteuning als zzp’er in Leeuwarden? Neem dan contact op met Amellets. Ik leg je in een persoonlijk gesprek graag uit wat ik voor je kan betekenen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt en van start kunt gaan met je eigen bedrijf.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons vrijblijvend een berichtje!